tiistai 2. huhtikuuta 2013






En edes keksi tarpeeksi hyvää otsikkoa kuvaamaan sisäistä hyvää oloani, sitä intoa ja onnea jolla porskutan nyt Kropparemppani keskellä!!!! Aurinko ja kevään eteneminen antavat lisäksi virtaa ihan mahdottomasti, puhumattakaan edessä olevasta lomareissusta Rakkaani kanssa kaksin! Että voi elämä olla ihanaa!!!

Pääsiäisen pyhät ahkeroin siis töissä, tienaten hyvät pyhälisät ;)! Suklaata maistelin jo vähän lauantai-iltana, ja sunnuntaina söin sitten osittain tankkausohjeiden mukaisesti, osin säveltäen= karkkia ja mämmiä. Vaakalukema ei tästä hetkahtanut kuin +200g ylöspäin ja tänä aamuna meinasin pudota pyllylleni, kun puntari näytti 65,7kg!!! Eli paino putoaa vauhdilla! Omasta peilikuvasta alan vatsan ja yläkropan lisäksi huomata naamataulusta, että olen tosiaan laihtunut. Kasvot ovat kaventuneet ja naururypyt silmäkulmissa tulevat aiempaa paremmin esille :)! Mies sanoi eilen, että näytän nuoremmalta :) :) :)

Tänään olin vapaalla, päivä on mennyt pyykkiä pesten ja kaikenlaisten juoksevien asioiden hoidossa. Kohta testaan SD extran kotitreeniohjelman ensimmäistä kertaa, uusia, tehokkaita liikkeitä siis tiedossa. Lenkille haaveilin lähteväni, mutta ruoanlaitto- yms aikataulut tulivat vastaan. No huomenna kävelen taas työmatkat, niin siinäpä sitä aerobista taas tulee. Ja päälle tietty töissä kävelyt ja kaikkinainen "voimailu" mitä vuodepotilaita hoitaessa tapahtuu! Pitäisiköhän laittaa joskus töihin sykemittari ylle ja tsekata miten paljon kulutan työvuoron aikana?! Kellon voisin laittaa taskuun, kyllähän se sieltä mittaisi samalla tavalla kuin ranteesta, kun hoitotyössä ei saa olla tietenkään koruja tai kelloa käsissä... harkitsenpas asiaa.

p.s. nyt yritän taas lopettaa tuon liian usein punnitsemisen, kerran viikossa jatkossa. Väliviikolla ja sen jälkeen oli ihan pakko muka seurata miten paino käyttäytyy... ;)


2 kommenttia:

  1. Haastan sinut:
    http://paarynapiukaksi.blogspot.fi/2013/04/haastettuna.html

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta, palaan sen pariin reissumme jälkeen :)!

    VastaaPoista