lauantai 30. maaliskuuta 2013

Väliviikko





Tämä viikko seitsemän on siis ollut ns. väliviikko, kuuden viikon rutistus Superdieettiä on takana ja Superdieetti Extra starttaa 2.4.2013. Tälle viikolle saimme ohjeet jatkaa ruokavaliota samalla tiukalla linjalla kuin viikolla kuusi, mutta treenit piti minimoida. Aerobiset harjoitukset sai tehdä, mutta nekin rauhallisemmin kuin normaalisti.

Itse olen hieman soveltanut ohjeita, syönyt pari ruisleipäpalaa, makaronilaatikkoa ja hedelmiäkin. Tiistaina olimme laskettelureissulla ystäväperheen kanssa, ja menomatkalla söimme ABC:n ravintolassa, ostin annoksen salaattipöydän antimia, ja laskettelun lomassa söin rahkavälipalan autossa.

Ja mitä paino on tästä tuumannut? Jatkanut laskuaan niin, että kokonaispudotus on torstaisen ja tämänaamuisen punnituksen perusteella tasan 6kiloa! Aivan loistavaa!

Huomenna on lupa pitää tankkauspäivä, mikä on ihan mukavaa pääsiäistä ajatellen. Menemme anoppilaan syömään iltapäivällä, ja lupasin viedä salaatin mennessäni. Hedelmiä ostin sitä varten reilummin, niin saadaan mukavan raikas ja keväinen salaatti tarjolle. Mämmiä aion maistella ja olin haaveillut Mignon-munasta, mutta olivat loppuneet kaupasta! No ostin tummaa minttusuklaata, eiköhän sillä saa suklaanmakua tarpeeksi. Muuten hoidan tankkauksen aika lailla ohjeiden mukaisesti, siis aamu-ja välipalat huomioiden, mutta vaalean leivän tilalla syön mieluummin ruisleipää.

Extrassa on mahdollisuus valita laihduttajien tai ylläpitäjien ryhmä. Ensimmäinen on minun valintani, ja ruokavaliossa on enemmän valinnanvaraa, ainakin alussa. Loppua kohti taas kiristellään, mutta nyt alussa isommalla ruokamäärällä estetään aineenvaihdunnan hidastuminen.

Pieni tauko ja haaste dieettaamiseen tulee heti toisella extraviikolla, kun lähdemme sinne reissuun. Mutta koska tiedossa on paljon kävelyä, ja uskon että pystyn jo hallitsemaan syömisiäni aiempaa paremmin, lähden matkalle luottavaisin mielin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti