sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kuka vastaa?

Hei,

olen Kipakka ja teen Kropparemppaa. Elämäntapa-ja laihdutusblogeja on netti pullollaan, ja siksi harkitsin kolme viikkoa tämän aloittamista. Mutta koska pidän kirjoittamisesta ja itseni jollain tapaa julkiseksi asettamisesta, päätin että menköön.

Viimeiset kuukaudet olen (jälleen kerran) tuskaillut pulskistuvaa olomuotoani, itseäni ja aikaansaamattomuuttani, heikkoa itsekuriani yms. sellaisia asioita, jotka eivät sillä tuskailulla muuttuneet sen paremmiksi. Mietin vaihtoehtoja, miten aloittaisin (jälleen kerran) ruokaremontin ja liikunnan, miten saisin paremmat elintavat pysyviksi asioiksi elämässäni. Mitä apuvälineitä, mitä keinoja, mitä ohjeita... Mieheni on sanonut usein, että teen monesta asiasta liian vaikeaa pohtimisella. Koskee siis myös laihduttamista, painonhallintaa ja liikkumista. Vaihtoehtojen puntarointiin menee aikaa paljon, ja lopulta siirrän koko homman aloittamista (jälleen kerran) eteenpäin, koska se on muka niin vaikeaa. Ja koko ajan syön huonosti, liikaa, liikun liian vähän ja jatkan tuskailuani.

Kuka se on joka vastaa tästä kropasta? Kuka se on, jonka täytyy se päätös lopulta tehdä? Päätös siitä, miten voin ja jaksan seuraavatkin 36 vuotta. Reilu kolme viikkoa sitten makasin eräänä iltana yksin kotona sohvalla iPadin kanssa, ja märehdin oloani. Googlasin laihdutus-ja elämäntapamuutosblogeja, ihastelin ihmisten sisukkuutta ja upeita muutoksia. Kadehdinkin. Päädyin mutkien kautta Fitfarmin sivuille, ja tein lopulta Päätöksen. Kolme viikkoa sitten aloitin nettivalmennuksessa kuuden viikon Superdietin, paino on pudonnut 3,6kiloa ilman kovaa nälkää ja olo on kaikin puolin hyvä. Ja päävastuussa tästä kaikesta olen Minä. Minä vastaan!

Tervetuloa mukaan Kropparemppaan!



kuva weheartit.com


4 kommenttia:

  1. Jee, mukana ollaan tsemppaamassa (ja itsekin toivon mukaan mukana remppaamassa)! Kiva kun aloitit tämän!! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kaisa tsempeistä, toivon tämän bloginkin omalta osaltaan auttavan homman etenemisessä... ja että tää olis vihon viimeinen remppa tällä saralla!

    VastaaPoista
  3. Hyvä hyvä! Mäkin lähdin aikoinani (ja pariinkin kertaan) liikkelle Fitfarmin avulla - siitä sai kyllä hyvän rytmin ja alun koko hommalle, joten voinkin suositella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) kyllä, tästä saa hyvän ryhtiliikkeen. Ja väkisinkin jo mietin jatkoja, mahdollisuuksia kun Fitfarminkin kautta on useampia... mutta mennään nyt tämä ensin loppuun!

      Poista