maanantai 25. maaliskuuta 2013

Kiva käppyrä!





Nyt kun opin kuvakaappauksen jalon taidon, niin siirtelen innolla HeiaHeian tilastoja tännekin nähtäville. Aikas kiva käppyrä, vai mitä!?! Eli tämän aamun painolukema oli tasan 67kg, mikä tarkoittaa, että Superdieetin aikana rasvaa on sulatettu 5,3kg! Hiphurraa!! Vuoden alusta saldo on sitten kokonaisuudessaan -6,2kg!

Kuvassa korkein paino on 1.tammikuuta mitattu lukema, varmaankin joulun seutuun käväistiin lähempänä 74kiloa. Ja kuten näkyy, sain jo omatoimisesti suunnan alaspäin, mutta juuri ennen päätöstä aloittaa SD, tuli tuommoinen terävä piikki ylöspäin.

Mutta kyllä nyt tuntuu mukavalta. Ympärysmittojakin on lähtötilanteesta otettu, nyt täytyisi tsekata tämän hetkinen tilanne. Ja matkahan tosiaan jatkuu, ostin jo Superdieetti Extran eli toinen kuuden viikon setti on edessä. Tavoite on kirkastunut, viisi kiloa vielä pois niin olen kolmen vuoden takaissa lukemissa. Alunperin ajattelin, että jos nyt saisin kaikkinensa 8kg pois, mutta kun tämä on mennyt niin kivuttomasti, niin kyllähän tasaluku 10kg kuulostaa paremmalta ;)! En vain uskaltanut semmoista tavoitetta asettaa, en uskonut pystyväni tähän näin hyvin. Ja varsin kirkkaasti tiedän, että sittenhän se suurin työ alkaa, kun tavoitteeseen on päästy. Se on koettu jo liian monta kertaa eli työkaluja tässä rempassa tarvitaan pitkään. Koko loppuelämän ajan.


1 kommentti: