sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Piristeeksi pinkkiä










Kuten olen kertonut, olen voinut koko tämän dieetin ajan vallan mainiosti, selvinnyt useammasta ruokailuun liittyvästä tilanteesta hyvin ja ihmetellyt omaa suhtautumistani, kaiken onnistumista. Tämä viimeinen viikko tai oikeastaan sen loppupuoli on ollut nyt sitten vähän vaikeampi.

Torstaista alkaen olen ollut väsynyt, ja hieman huonovointinenkin hetkittäin, varsinkin jos ateriavälit ovat venyneet syystä tai toisesta suositeltuja (2,5-4h) pidemmiksi. Tärkkelyspitoisten hiilihydraattien (riisin/perunan/pastan) määrää on laskettu viikottain, ja nyt tällä viimeisellä viikolla on saanut syödä vain treenipäivinä, vain toisella aterialla. Tässä kohtaa siis alkaa tulla minun kropassani rajoja vastaan, tähän asti en ole kokenut hiilareiden vähentämistä oikeastaan ollenkaan pahana. Niin, noista ruokaohjeistahan en ole täällä juurikaan kirjoitellut tai kuvia julkaissut annoksistani, koska en vain ole toistaiseksi innostunut kuvaamaan annoksiani. Ja kun ohjeita ei saa tekijänoikeusjuttujen takia julkaista semmoisenaan, niin siksi puhun ruokavaliosta aika ympäripyöreästi täällä. Mutta siis perusruokaa, proteiinipainotteisesti, marjoja, rahkaa, raejuustoa, vihreitä kasviksia... ja lisäravinteina vitamiineja + hivenaineita monesta purkista.

Niin palatakseni siihen väsymykseen; eilisen iltavuoron jälkeen olin aivan poikki ja tuli ensimmäistä kertaaa tämän dieetin aikana semmoinen itkukiukkuolo. Töissä on ollut kiireistä ja senkin takia olo oli ventti. En jaksanut millään enää töiden jälkeen tehdä tämän päivän eväitä, vaikka tähän asti se on sujunut melkein leikiten. Painelin siis peiton alle ajoissa (oman mittapuuni mukaan), ja heräsin sitten puolisen tuntia aiemmin tekemään eväitä. Aamulla olo oli parempi, mutta nyt taas iltapäivästä aika väsynyt. Päätin suosiolla jättää tämän viikon neljännen kotitreenin tekemättä, aamuaerobinen hoitui sentään kävelemällä töihin.

Otsikon viittaus piristävään pinkkiin tuli siitä, kun huomasin haalineeni ympärilleni pinkkiä muodossa jos toisessa. Kamerani alkokin muuten yllättäen toimia, joten nyt saan napsittua taas kuvitusta tänne itsekin. Ensimmäisessä kuvassa on eilinen aamupalani eli rahkan joukossa vadelmia, mehukeittoa, leseitä, soijalesitiiniä... herkkumössöä! Iso mukillinen vadelmateetä, pinkkisävyisestä paketista ;)! Keskimmäisessä kuvassa ovat muutama viikko sitten ostamani treenikengät, jotka löytyivät tarjoushinnalla Intersportista. Vanhat tossuni ovat lähes 20 vuotta vanhat, valkoiset aerobictossut, jotka ovat hyvinpalvelleina siirtyneet nyt sivuun. Nämä ovat mukavat jalassa ja varsin näpsän näköisetkin! Viimeisen kuvan pinkkisävyinen kansio pitää sisällään kuluneen kuuden viikon Superdieetin ohjeistukset. Hauska sattuma, että värillisenä tulostettuna niissäkin on pinkit kuvitukset!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti